Kom naar de opening van de pop-up galerie van Lumick BV en het Nederlands fotomuseum

Lumick heeft een vernieuwend concept ontwikkeld d.m.v. LED verlichting en beeld aan de wand, vrijstaand en zelfs aan het plafond, waardoor de productiviteit en sfeer binnen uw kantoor omhoog gaan. Het is bekend dat licht van grote invloed is, zowel op de mentale als op de fysieke gezondheid.

Doordat Lumick samenwerkt met het Nederlands fotomuseum, heeft u de beschikking over de meest unieke foto’s. Natuurlijk kan ieder gewenst beeldmateriaal worden gebruikt voor het creëren van de mooiste fotoplafonds en fotowanden. Doordat u uw eigen foto’s kunt kiezen maakt u uw plafond of wand dus geheel persoonlijk.

Op 3 februari zal Lumick een pop-up galerie openen op de Meent 121-127 te Rotterdam. Dit zijn DE panden, waarin Rotterdam op een kunstzinnige manier wordt gepresenteerd en waar ook wij de komende vier maanden aan meewerken. U bent van harte welkom op deze opening. Vanaf 14.00 uur zal er een hapje en een drankje voor u klaarstaan.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 010 50 300 28 of stuur een mailtje naar info@lumick.nl.

Wij hopen u te mogen ontvangen!

Lumick

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*