Maandag 28 januari start afslankprogramma: Fit het nieuwe jaar in bij Active Health Center Leidschenveen in Den Haag

Maandag 28 januari start Afslankprogramma: Fit Het Nieuwe Jaar In bij  Active Health Center Leidschenveen.

De feestdagen zijn weer achter de rug en iedereen begint het nieuwe jaar met goede voornemens. Maar zoals elk jaar, is het lastig om zonder begeleiding aan deze voornemens vast te blijven houden. Active Health Center Leidschenveen brengt op dit gebied redding. Wil men het jaar fitter en slanker beginnen? Dan kan dit fitnesscentrum in Den Haag daarmee helpen met de juiste begeleiding en motivatie.

Maandag 28 januari start namelijk het afslankprogramma Fit het nieuwe jaar in! Dit programma bestaat o.a. uit: 3x per week groepslessen (deze lessen zijn speciaal voor deelnemers programma), intakegesprek met persoonlijk advies voeding, onbeperkt sporten onder begeleiding van gediplomeerde instructeur,fittest, gratis kennismaking met afslankapparaat Futura Pro, workshop voeding, onbeperkt mailcontact met diëtist Chermaine en heel veel plezier!

Afslankapparaat Futura Pro
Dit nieuwe afslankapparaat realiseert op een ontspannen manier door middel van ultrasound, lymfestimulatie en biofrequentie vetverlies en spierversteviging. Meeste gebruikers ervaren een vermindering van 1 tot 6 cm per behandeling.

Voor meer informatie:

Active Health Center Leidschenveen:
Henri Faasdreef 226
2492 JP Den Haag
E-mail: info@ahcleidschenveen.nl
Website: www.ahcleidschenveen.nl
tel: 070 – 4444082

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*