Mijnwerk.nl, het nieuwe arbeidsmarktplatform voor de publieke sector

, ,

Met de start van het nieuwe jaar introduceert Driessen HRM_Payroll een nieuwe vacaturesite met uitgebreide mogelijkheden: Mijnwerk.nl. Het platform is specifiek ontwikkeld voor de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Mijnwerk.nl biedt werkgevers en werkzoekenden een online arbeidsmarktplatform waarin vraag en aanbod van werk binnen de publieke sector samenkomt. Met www.mijnwerk.nl breidt Driessen, HRM-dienstverlener voor de publieke sector, haar dienstverlening uit en ondersteunt organisaties in het vinden van de juiste mens voor de juiste plek.

Mijn werk? Mensenwerk!
Meedenken over jeugdbeleid binnen de gemeente. Patiënten goede zorg verlenen. Leerlingen helpen met rekenen. Publiek vermaken met muziek en toneel. Allemaal voorbeelden van verschillende werkzaamheden binnen de publieke sector in Nederland: van overheid, onderwijs, zorg & welzijn tot cultuur. Het verbindende element? Het is allemaal mensenwerk. En juist het mensenwerk kenmerkt de sector waar Driessen al 20 jaar met gepaste trots voor werkt.

Mijnwerk.nl voor werkgevers
Mijnwerk.nl biedt organisaties in de publieke sector een platform voor het plaatsen van reguliere vacatures, opdrachten, mobiliteitsvacatures, stages, traineeships en vrijwilligerswerk. Het uitgangspunt is het maken van een professionele en persoonlijke match tussen vraag en aanbod van werk. Wat Mijnwerk.nl zo uniek maakt is de specifieke focus op de publieke sector, het kunnen managen van mobiliteit en de mogelijkheid om samenwerkingsverbanden aan te maken en onderling te matchen. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken naar CV’s van kandidaten, een presentatiepagina te maken om zichzelf te profileren en vacatures, opgeslagen CV’s en sollicitanten te beheren.

Mijnwerk.nl voor werkzoekenden
Kandidaten die op zoek zijn naar een baan binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur zijn op Mijnwerk.nl aan het juiste adres. Kandidaten kunnen gratis een profiel aanmaken met CV en interesses. Hierdoor is het mogelijk voor kandidaten om direct te solliciteren op interessante vacatures, maar ook om gevonden te worden door werkgevers. Het aanmaken van een profiel kan gratis via www.mijnwerk.nl.

De inzet van zelfstandige professionals
Binnen de publieke sector wordt steeds vaker projectmatig gewerkt met zelfstandige professionals. Het onderwijs kent veel freelance docenten, zorginstellingen zetten geregeld ZZP’ers in of een culturele organisatie zoekt bijvoorbeeld tijdelijk een technicus. Mijnwerk.nl biedt ook voor deze (tijdelijke) projecten/ opdrachten de mogelijkheid om de juiste externe professional hiervoor te vinden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het nieuwe arbeidsmarktplatform voor de publieke sector op www.mijnwerk.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*