Mobotix kijkt terug op een innovatief en sportief 2012

Januari 2013 – Mobotix, leverancier van op netwerk gebaseerde videobeveiligingssystemen met hoge resolutie, kijkt terug op een innovatief en sportief 2012. Het bedrijf heeft afgelopen jaar zowel ’s werelds eerste dubbele hemisferische S14-camera geïntroduceerd, als de MXAnalytics software voor videoanalyse in winkels en openbare ruimtes. Verder is de M15 met 5 Megapixel lenzen voor 2013 aangekondigd.

Op sportief gebied hebben de hoge resolutie camera’s van Mobotix onder andere meegewerkt aan de beveiliging van het Wereldkampioenschap voetbal in het Donbass-stadion in de Oekraïne en de Olympische spelen in Londen. Verder is Mobotix eind 2012 voor de tweede keer achtereen verkozen tot het beste MKB-bedrijf in Duitsland, door de Munich Strategy Group (MSG) in samenwerking met dagblad ‘Die Welt’.

Vanuit productontwikkeling is Mobotix bezig invulling te geven aan een platformvisie, waarin camera’s flexibel voor meer toepassingen te gebruiken zijn en eenvoudig te upgraden zijn. Daardoor verlengt men tevens de levenscyclus. Op Security Essen demonstreerde het bedrijf onder andere de S14 en T24 camera’s als voorbeelden van die nieuwe visie en de Mx-NPS3 (Network Power Switch) en MxDisplay als nieuwe accessoires.

Over Mobotix

Mobotix is een softwarebedrijf met ontwikkeling van eigen hardware op het gebied van digitale, op een netwerk gebaseerde videoveiligheidssystemen met hoge resolutie. Daarbij ligt de focus op de ontwikkeling van gebruikersvriendelijke complete systeemoplossingen uit eigen productie. Het Duitse bedrijf staat sinds de oprichting in 1999 bekend als de pionier in netwerkcameratechnologie en om het gedecentraliseerde concept dat het videosysteem met hoge resolutie in de praktijk kostenefficiënt maakt. Sinds 2010 breidt MOBOTIX het portfolio aan producten uit met zelfontwikkelde intelligente producten op het gebied van huistechniek. Of het nu om ambassades, luchthavens, stations, havens, tankstations, hotels of snelwegen gaat, al jaren worden er meer dan honderdduizend videosystemen van MOBOTIX op alle continenten toegepast.

Meer informatie is te vinden op: http://www.mobotix.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*