Moderne schilderijen buit gemaakt

Op oudejaarsdag hebben inbrekers niet een maar meer dan vijftien schilderijen buit gemaakt, terwijl de dienst doende wachter van een hotel-restaurant een dutje deed. Terwijl de portier sliep konden de inbrekers ongestoord in de nacht van oudjaar de schilderijen buit maken.

Het hotel en het restaurant waren tijdens de feestdagen gesloten. De nachtwachter sliep omdat de zaak gesloten was. Het is opmerkelijk dat de wachter door alles heen gewoon heeft geslapen. Om het gebouw te kunnen betreden hebben de inbrekers eerst een gat in de deur geboord en vervolgens de deur geopend. De verdwenen schilderijen bestonden uit moderne schilderijen en antieke schilderijen van het hotel en van een Nederlandse galerie houder. De schilderijen van de galeriehouder waren gehuurd. Naar schatting hebben de schilderijen een waarde van meer dan een ton euro.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*