Netzofashion.nl breidt uit met het Portugese fashion accessoires merk Parfois!

Parfois mode accessoires

Parfois

Bij Netzofashion zijn bekende en minder bekende merken te vinden voor tassen en sieraden. Het mooie van deze webshop is dat er veel producten van Nederlandse bodem zijn te vinden, zoals onder andere BBBrasilJuuulsChabo BagsMique en LaLiek.

Het assortiment bestaat uit sieraden, lederwaren (zoals tassen, portemonnees en riemen) en diverse horloges. Netzofashion.nl steunt ook het sportleven door als hoofdsponsor te zijn van Dames 1 van volleybalclub VCZwolle uit Zwolle.

Het nieuwe jaar is net begonnen en ze breiden uit met het Portugese fashion accessoire merk Parfois om die aan zich te binden. Parfois is bekend in de hele wereld met haar fashion mode accessoires.

Parfois heeft betaalbare mode-accessoires zoals dames tassen, sieradenportemonneeszonnebrillen, riemen, sjaalshorloges, haaraccessoires, en nog veel meer! Parfois begon als een mode-accessoire merk in het jaar van 1994, met het openen van de eerste winkel in Porto, Portugal. Parfois heeft inmiddels ongeveer 280 winkels over de gehele wereld.

Met deze samenwerking breidt Netzofashion haar assortiment uit hoopt hiermee zich meer te promoten onder de fashion addicts. Tevens zet Parfois een stevigere stap op de Nederlandse e-commerce bodem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*