Nieuw bij Perfectbody.nl: Slim Bezorgen

Op Perfectbody.nl kunt u +100 voedingssupplementen online bestellen. Sinds kort maakt deze webshop gebruik van Slim Bezorgen. Dit betekent dat al uw bestellingen voortaan worden verzonden in verpakkingen die door uw brievenbus passen. U hoeft dus niet meer thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Handige aluminiumverpakking
De voedingssupplementen die u online bestelt, worden bezorgd in aluminiumverpakkingen die beschikken over een antibacteriële eigenschap. Deze verpakkingen zijn langer houdbaar, handig in gebruik door de zip-sluiting en makkelijk mee te nemen.

Dezelfde dag nog in huis
Als u voor 5 uur bestelt, dan is uw pakket dezelfde dag nog binnen. Ongeacht of u thuis bent. Omdat alle verpakkingen op brievenbusformaat zijn, hoeft u niet thuis te wachten op uw bestelling of bang te zijn dat uw persoonlijke pakket bij de buren terechtkomt.

Zo werkt Slim Bezorgen
U voegt een product met het ‘Slim Bezorgd’-embleem toe aan uw winkelwagen. Als u alléén ‘Slim Bezorgd’ producten bestelt, kunnen wij deze versturen per brievenpost. Bij Perfectbody.nl worden de voedingssupplementen van potverpakkingen overgegoten naar de gesealde ‘Slim Bezorgd’-zakjes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*