Nieuwe webshop voor feestwinkel PARTY-time

Nieuwe webshop voor feestwinkel PARTY-time

PARTY-time is een feestwinkel met een erg ruim assortiment aan carnavalskleding en feestartikelen. Sinds 1994 heeft PARTY-time een winkel in Helmond (Noord-Brabant) en al snel startte Sjack Creemers samen met zijn vrouw een extra winkel in zijn geboortestad Weert (Limburg).

Sjack kreeg al tijdig in de gaten dat een webshop niet mocht ontbreken. Daarom begon hij zo’n 10 jaar geleden al met het online verkopen van feestartikelen.

Medio 2012 vond hij dat het nodig was om zijn website in een nieuw jasje te steken. Samen met Get.Noticed is er toen een nieuwe webshop gebouwd, die aansluit bij de wensen van de bezoekers van deze tijd. Begin december is deze webshop gelanceerd en Sjack merkt al dat hij sindsdien steeds beter gaat draaien.

Het grootste feest voor PARTY-time is natuurlijk carnaval. PARTY-time heeft voor iedereen wel een gepaste outfit! Zoek je iets stoers, iets grappigs of misschien wel een sexy kostuum? Je vindt het allemaal bij PARTY-time!

Naast carnavalskleding heeft PARTY-time een groot assortiment aan feestartikelen. Zo kun je bij ze terecht voor leuke Abraham en Sarah artikelen, decoratie voor bruiloften of als je binnenkort een 60’s of 70’s feest hebt ben je bij PARTY-time op de juiste plaats om een mooie outfit te scoren!

Als klap op de vuurpijl kun je zelfs een Cadillac huren bij PARTY-time. Ze zijn namelijk de trotse bezitter van een prachtige, witte “Cadillac Sedan DeVille six window” uit 1960, van maar liefst 5.80 meter lang. Deze prachtig gerestaureerde Cadillac is te huur, inclusief ervaren chauffeur, voor veel uiteenlopende doeleinden.

En wil je je feest leuk aankleden? Dan ben je bij PARTY-time op de goede plaats om prachtige ballonkolommen te kopen. Er is een ruime keuze in verschillende soorten ballondecoraties. Leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft of tuinfeest!

Dus ben je nog op zoek naar leuke feestkleding of accessoires? Kijk dan eens rond op de vernieuwde webshop van Party-time op www.party-time.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*