Ontevredenheid over ontslagvergoeding

Bij een kinderdagverblijf in Nederland hebben heel wat bezuinigingen en beperkingen ervoor gezorgd dat ongeveer twintig personeelsleden zijn ontslagen. De ontslagen werknemers zijn niet helemaal tevreden met de ontslagvergoeding die ze ontvingen tijdens hun ontslag en schakelden de hulp van een advocaat in. Uit de ontslagen werknemers heeft een deel reeds bij een advocaat om hulp aangeklopt, want ze willen een redelijke vergoeding ontvangen. Het deel dat via een advocaat de ontslagvergoeding aanvecht, zal waarschijnlijk nog een acceptabele ontslagvergoeding weten te bemachtigen.

Het kinderdagverblijf laat weten dat zij over weinig financiële capaciteit beschikken om genoeg ontslagvergoeding uit te keren aan de ontslagen werknemers. De opvang was genoodzaakt om medewerkers te ontslaan, omdat dit een besparing van drie en een halve ton euro oplevert aan het kinderdagverblijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*