Ooglaseren met precisie, uniek in Nederland

,

Onze zeer ervaren oogarts drs. Rolf Zandbergen heeft altijd de modernste apparatuur ter beschikking om uw ogen met succes te behandelen. Deze modernste apparatuur is in staat om de veiligste manier van ooglaseren uit te voeren, de IntraLasik Femtosecond methode.

Mesvrij en pijnvrij ooglaseren

Veilig ooglaserenBij de IntraLasik Femtosecond (ofwel intralase, intralasik of femto-lasik) is het niet langer nodig om in uw ogen te snijden. Met deze manier van ooglaseren is er sprake van een ‘all-laser’ behandeling. Door de volledig computergestuurde ooglaserbehandeling is het mogelijk om uw ogen preciezer en veiliger te behandelen dan voorheen. De resultaten van de IntraLasik Femtosecond methode zijn geweldig. De IntraLasik Femtosecond wordt door oogartsen wereldwijd geprefereerd boven alle andere ooglaserbehandelingen.

Ooglaseren met Zwitserse precisie

Een ooglaserbehandeling bestaat uit twee stappen, het flapje maken en de daadwerkelijke behandeling. Wij maken het flapje met de Ziemer Femto LDV Laser, deze is uniek in Nederland. De manier waarop de flap gecreëerd wordt is van groot belang voor het resultaat van de behandeling. De Ziemer Femto LDV Laser komt uit Zwitserland en wordt gezien als de beste ooglaser ter wereld. Niet voor niks maakt het Shinagawa Lasik Center, het grootste ooglasercentrum van Japan gebruik van deze apparatuur.

Na het flapje gecreëerd te hebben gaat de oogarts uw ogen laseren. De VISX Star S4 is een ooglaser van de nieuwste generatie die uw oog met precisie kan behandelen. Het voordeel van de VISX Star is dat de oogarts tijdens de behandeling continue informatie ontvangt over de gesteldheid van uw ogen.

Voordelen IntraLasik Femtosecond methodeooglaser apparatuur

  • veiliger, er wordt niet gesneden
  • scherper zicht na de behandeling dan voorheen
  • korte herstelperiode
  • preciezer laseren door computergestuurde behandeling
  • pijnvrije ooglaserbehandeling
  • geschikt voor hogere oogafwijkingen
  • betaalbaar ooglaseren
  • meest ervaren oogarts

Ooglaseren met de veiligste methode

De IntraLasik Femtosecond methode in combinatie met de ervaring van onze ervaren oogarts geven de garantie voor een perfect resultaat. De kans op complicaties zijn door deze manier van ooglaseren gedaald naar onder de 1%. Onze klanten willen u graag informeren over de drempels die zij hebben gehad, bekijk hier de ooglaser ervaringen.

Vrijblijvend ooglaser vooronderzoek

Om de geschikheid van uw ogen te bekijken plannen wij graag een uitgebreid vooronderzoek voor u in. Tijdens het vooronderzoek zullen uw ogen met uiterst geavanceerde apparatuur worden onderzocht om te bepalen welke behandeling het beste bij uw ogen past.

Genieten van een scherp zicht zonder hulpmiddelen maak een afspraak voor een ooglaser vooronderzoek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*