Persbericht Microwave Chips Maker

, , , , , ,

Houd jij ook zo van chips? Ooit gedacht om het zelf te maken? Nu kan het met de nieuwe Microwave Chips Maker, speciaal voor alle chips liefhebbers. Maak vanaf nu alleen nog maar jouw eigen verse chips in de magnetron! Doordat er geen olie aan te pas komt zijn de chips 100% vetvrij. Verder is de Microwave Chips Maker geschikt voor alle soorten aardappelen maar uiteraard veel andere etenswaren. Denk maar aan appels, wortelen en heerlijke mango’s.

Het werkt als volgt: je snijdt schijfjes met behulp van de handige snijmachine, deze schijfjes leg je op het plateau in de magnetron en binnen 5 minuten heb je een heerlijke en gezonde snack! De Microwave Chips Maker set bestaat een plateau en een snijmachine die speciaal is ontworpen om de perfecte dikte van jouw chips te snijden. Daarnaast krijg je een receptenboek erbij.

Deze Microwave Chips Maker is bij MegaGadgets verkrijgbaar voor een zeer betaalbare prijs van € 19,95.

Wij verwijzen u naar de Microwave Chips Maker bij MegaGadgets met onderstaande link: http://www.megagadgets.nl/chips-maker.html.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*