Rapid Circle treedt toe tot de ‘Coalition of Microsoft Partners for Healthier Cities’

,

Rapid Circle treedt toe tot de ‘Coalition of Microsoft Partners for Healthier Cities’

Een selecte groep van Europese innovators binnen Health care

Microsoft Health Care Europe heeft op 5 december 2012 op het congres ‘Innovating for Better Health: Doing New with Less’ in Brussel, een groep van 22 partijen gevormd die zij de ‘Coalition of Microsoft Partners for Healthier Cities Europe’ noemen. Rapid Circle is één van die 22 partners en krijgt daarmee erkenning voor de platformen die Rapid Circle heeft geïmplementeerd voor zorginstellingen op basis van Office 365 (SharePoint en Outlook in de Cloud).

Microsoft was vooral te spreken over de SharePoint apps (applicaties) die specifieke functionaliteit bieden binnen health care. Zo kan elke zorgaanbieder zelf haar sociale intranet en digitale mobiele werkomgeving samenstellen en beschikbaar maken voor al het zorgpersoneel, mantelzorg en cliënten, om de samenwerking te verbeteren. Dit draait op SharePoint 2010, SharePoint 2013 en op Office 365 en op PC’s, tablets en mobiel.

Daarnaast heeft Rapid Circle op het platform Microsoft Windows Azure Cloud applicaties draaien speciaal voor de gezondheidszorg.

Wilco Turnhout, mede-eigenaar van Rapid Circle: ‘Ik was verrast en bijzonder trots dat wij als relatieve kleine partij worden geroemd op dit podium als één van de 22 Europese innovators binnen Health Care. In Brussel werd, tussen politieke topmensen van de Europese Commissie, de reden van dit programma uitgelegd en de noodzaak voor innovatie binnen de zorg. Ik ben vereerd dat we daaraan mogen bijdragen.’

OVER Rapid Circle

Rapid Circle helpt organisaties te innoveren in samenwerken en communicatie. Met een specialisatie in SharePoint en Office 365 en rondom Enterprise Social Networking. Rapid Circle werkt met 22 professionals vanuit Nederland, 55 vanuit Pune India en 5 vanuit Melbourne. www.rapidcircle.com, www.attini.com en www.zevenseas.com

Contact: Wilco Turnhout | wilco.turnhout@rapidcircle.com | Wilgenweg 22c, 1031HV, Amsterdam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*