Samenwerking CTB Personele Systemen en Adver-Online

, ,

Almere, 28 januari 2013 – CTB Personele Systemen en Adver-Online bundelen de krachten door het personeel- en salarissysteem Cobra te koppelen aan de webbased recruitmentsoftware HROffice. Deze integratie biedt recruiters en HR professionals meer online instrumenten om het recruitment- en instroomproces te integreren en geeft sollicitanten online mogelijkheden om te solliciteren. HROffice vervangt Cobra W&S, de huidige werving- en selectiemodule van CTB Personele Systemen.

De online tool HROffice ondersteunt recruiters het wervings- en selectieproces te managen, biedt advies en ondersteuning bij het online plaatsen van advertenties (jobboards) en het uitvoeren van screening, zoals CV check of VOG aanvraag. De geselecteerde kandidaat komt automatisch in het instroomproces van Cobra HRM waarna de gegevens direct in een arbeidsovereenkomst zijn samen te voegen. De nieuwe medewerker kan via het persoonlijke online portaal altijd en overal zijn of haar HR dossier inzien, de salarisstrook of jaaropgave bekijken en verlof aanvragen.

Het integreren van de online software van beide partijen, biedt professionele gebruikers meer mogelijkheden in het selectieproces, van werving tot aan instroom, waarbij men constant in contact staat met de sollicitant. In het voorjaar van 2013 wordt in Cobra de recruitmentsoftware van HROffice beschikbaar gesteld. Meer informatie is te vinden op: www.cobra.nl

Over CTB Personele Systemen

CTB Personele Systemen is een full service dienstverlener in HRM en salarisoplossingen voor organisaties in alle branches. De Cobra eHRM-software staat garant voor betrouwbare en innovatieve HRM en salarisdienstverlening, van in huis verwerking tot en met volledige uitbesteding van HR en Salarisadministratie. Periodiek worden ruim 500.000 salarisstroken verwerkt in Cobra waarmee CTB Personele Systemen behoort tot de grote HR- en salarisdienstverleners van Nederland.

Over Adver-Online
Marktleider Adver-Online houdt zich sinds 2002 bezig met het aanbieden van de totaaloplossing voor de recruitmentmarkt en heeft zich onder meer gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk adviezen voor de publicatie van vacatures en het opzetten van social media campagnes met een sterke focus op employer branding. Met het aanbieden van freemium recruitmentsysteem HROffice weet Adver-Online zich te onderscheiden als totaal leverancier voor de werving & selectie behoeftes van haar klanten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*