Samenwerking MARC en Calco in het zuiden van Nederland

, , ,

MARC introduceert, in samenwerking met Calco, vanaf januari 2013 de succesvolle Calco Masterclass® bij bedrijven in het zuiden van Nederland (Limburg en Noord-Brabant). Voor deze Calco Masterclass® worden hoogopgeleide, ambitieuze kandidaten geselecteerd uit het hele land. Deze kandidaten worden al naar gelang de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, opgeleid en gecoacht.

De Calco MasterClass® is een uniek concept waarin Calco jonge, ambitieuze HBO en WO afgestudeerden werft en opleidt. Deze Calco MasterClass®-professionals worden specifiek opgeleid om succesvol van start te gaan in een IT(-gerelateerde) functie bij een opdrachtgever. Van tester tot businessanalist, van systeembeheerder tot ontwikkelaar, voor elke denkbare IT-functie biedt het opleidingscentrum van Calco een training op maat. Ook na de opleiding worden Calco MasterClass®-professionals intensief begeleid om zich optimaal te ontwikkelen en constant boven verwachting te presteren.

Het Calco MasterClass®-concept bestaat uit drie fases: recruitment, opleiding en praktijk & begeleiding. Onze opdrachtgevers maken hun eisen en wensen ten aanzien van de Calco MasterClass®-professional kenbaar aan MARC. Calco neemt vervolgens al deze wensen mee in een individueel ontwikkelingstraject om hiermee de Calco MasterClass®-professional op te leiden voor een van deze opdrachtgevers. De opleiding bestaat uit een brede algemene IT-opleiding, communicatietraining en een specialisatie. MARC verzorgt de Oracle opleidingen tijdens deze specialisatiemaand. Na de inhuurperiode (22 maanden) kunnen onze Calco MasterClass®-professionals in dienst treden bij de opdrachtgever.

Met deze nieuwe service wil MARC bijdragen aan het matchen van ambitieuze, talentvolle young professionals met grote en middelgrote bedrijven in Limburg en Noord-Brabant. Heeft u vragen over deze nieuwe service van MARC? Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via info@voncken.com.

MARC is gespecialiseerd in de toepassing van Oracle E-Business Suite gerelateerde oplossingen in dynamische bedrijfsomgevingen. MARC heeft meer dan 10 jaar ervaring met projectmanagement, consultancy en Oracle training programma’s voor Oracle professionals in zowel technische als functionele onderwerpen. Kernwoorden van MARC zijn vakkennis, praktijkervaring en bewezen kwaliteit van docenten.

Calco matcht ambitieuze IT professionals en veeleisende opdrachtgevers. Afgestudeerden vinden bij Calco een specialistische opleiding, persoonlijke coaching en een baan bij een middelgrote of grote organisatie. Bedrijven en instellingen vinden bij Calco jonge en ervaren IT professionals.