Stoelmassage

Stoelmassage gaat ziekteverzuim van werknemers tegen, een zieke werknemer kost bedrijven gemiddeld 500 euro per dag. Stoelmassage bevordert de gezondheid van werknemers en zorgt ervoor dat ze zicht fit en ontspannen voelen, het voorkomt ziektesymptomen en rug en nek klachten.

Bots BodyWorks is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Drs. Freekje Bots. Sinds 2007 is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie die door heel het land diensten aanbiedt aan bedrijven. Bots BodyWorks zorgt ervoor dat mensen in een organisatie gezond blijven.

Het team van Bots Bodyworks bestaat uit senior professionals, zij hebben ervaring en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied. Bots Bodyworks heeft bedrijfsfysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, ergonomen, bedrijfsartsen, massagetherapeuten en arbo deskundigen in dienst. Zij doen regelmatig onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en worden bijgeschoold als dat nodig is.

Bots BodyWorks richt zich op het voorkomen van ziekteverzuim en het verbeteren van de gezondheid van werknemers. Zo zorgt zij ervoor dat de ziektekosten in een bedrijf dalen en de productiviteit verbetert.

Stoelmassage is gezond en populair, Bots BodyWorks is hiervan op de hoogte en levert dan ook stoelmassages aan bedrijven. Ze beschikken over ergonomische massagestoelen, deze kunnen ze meenemen naar het bedrijf om daar de massage uit te voeren. Door de stoelmassages aan te bieden op locatie hoeft het bedrijf minder tijd te investeren in de stoelmassage met hetzelfde positieve effect op de gezondheid van haar werknemers.

Zowel op fysiek als psychologisch niveau heeft stoelmassage een positief effect. Verlaagde hartslag en bloeddruk, minder kans op koorts en verkoudheid en minder hoofdpijnklachten. Tevens zorgt stoelmassage ervoor dat er minder stresshormoon in het lichaam wordt aangemaakt, dat mensen beter slapen en zich beter kunnen concentreren. Ook voelen ze zich meer ontspannen en hebben ze minder last van stress.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*