Stralende sterren op hun kaartje!

Trots lanceert ditzijnkaartjes.be haar nieuwe collectie communie- en lentefeestkaartjes.

Het is het derde jaar dat de webwinkel ditzijnkaartjes.be een collectie originele communie- en lentefeestkaartjes voorstelt. Na een voorzichtige start in 2011, was 2012 een succesvol jaar. Uit alle hoeken van het land liepen de bestellingen binnen. Ook dit jaar ziet het er veelbelovend uit. De eerste aanvragen verschijnen in de mailbox en dit reeds twee maanden vroeger dan vorig jaar. En met de nieuwe collectie hoopt ditzijnkaartjes.be nog meer zieltjes te winnen!

De nieuwe collectie
De collectie gaat dit jaar een stapje verder: nog creatiever en opvallender. Het succes van vorig jaar bevestigt de stijgende vraag naar originele kaartjes. Ditzijnkaartjes.be blijft nieuwe wegen inslaan met opvallende ontwerpen. De nieuwste grafische en modetrends worden doorgetrokken naar de communie- en lentefeestkaartjes: toffe patronen, originele dessins en opvallende kleuren.

Het uitgangspunt?: Gedaan met die fotocollages, storende lettertypes, overdaad aan roze … Eén knappe foto per zijde, een versterkend grafisch ontwerp en de jongen of het meisje als centrale ster!

Het resultaat?: Een vernieuwende collectie communie- en lentefeestkaartjes die als een mooi geheel presenteert.

Uitzonderlijk in collectie én concept
Ditzijnkaartjes.be is met haar collectie en concept van communie- en lentefeestkaartjes uitzonderlijk. De ontwerpen breken met de traditionele en – vaak toch wel – kitscherige communie- en lentefeestkaartjes. Ze zijn creatiever, hipper, … en gewoonweg héél mooi.
Dit gecombineerd met de persoonlijke behandeling, maakt ditzijnkaartjes.be bijzonder. De ontwerpen worden immers – wanneer nodig – aangepast aan de foto van de kleine ster. Patronen of figuratieve elementen op het kaartje worden verplaatst, kleuren aangepast, … ditzijnkaartjes.be wil immers het perfecte kaartje voor elk kleine en grote ster!

Bart Mels
ditzijnkaartjes.be
CONTACT: 0486 74 16 97 of info@ditzijnkaartjes.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*