Tweedehands bankstel of hoekbank aanschaffen

Uit een onderzoek van vorig jaar komt naar voren dat Nederlanders steeds vaker opzoek gaan naar tweedehandse spullen. In de top tien van de meest gezochte tweedehandse spullen komen bankstellen of hoekbanken en kasten ook voor. De Nederlandse consument is steeds bewuster gaan aanschaffen. Gelet op de economische situatie van het moment, daarnaast wil men het milieu ook zo min mogelijk belasten door een tweedehands bankstel of hoekbank aan te schaffen.

Websites die gratis en tweedehandse spullen aanbieden hadden het afgelopen jaar meer dan honderd miljoenen advertenties, volgens hen dankzij de economische crisis. Gebruikte spullen aanschaffen is tegenwoordig een van de normaalste zaken voor velen. Behalve meubelen voor de woning inrichting, zijn tweedehandse auto’s, telefoons, damesschoenen en babyspullen ook heel erg populair.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*