vorstschade

, , , , ,

Uw gevel is het gezicht van uw woning, kantoor of winkel. Tijdens een vorstperiode heeft het veel te verduren van de weerselementen. Ook trillingen en luchtverontreiniging hebben weerslag op het stucwerk. Een goede stucadoor uit bijvoorbeeld Amsterdam inspecteert de conditie van uw gevel en repareert deze waar nodig. Vooral na de huidige vorstperiode is het raadzaam uw woning op schade te checken.

Gevel in oude glorie
Het renoveren en stukadoren van een gevel is een fraai karwei voor bijvoorbeeld Gebr. Schilder Stucadoors. De werkzaamheden van deze stucadoor, veelal actief in Alkmaar en Amsterdam, zijn gericht op het herstel van en verfraaien van de gevel. Wanneer het buiten stucwerk in een slechte conditie is, dan is het compleet vervangen en afwerken van het buiten stucwerk soms de enige oplossing. De afwerking kan uitgevoerd worden met een traditionele- of moderne pleister. Natuurlijk is een stucadoor die werkt in Amsterdam, ook bereid om naar Amstelveen te rijden.

Wat te doen?
U moet kunnen vertrouwen op de vakkundigheid van de stucadoor. Waarschijnlijk zal de stucadoor een pleisterlaag aanbrengen op gelijmde isolatieplaten. Dit bespaart u op den duur ook energiekosten! De huidige vorst kan uw metselwerk (de stenen en voegen) beschadigen. Om dit te herstellen heeft u een stucadoor Amsterdam nodig. Zo speelt deze vakman toch een grotere rol bij het in goede staat houden van uw woning dan u dacht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*