Waarom heb je een ultrabook nodig?

,

Zoals je waarschijnlijk weet, kan het moeilijk zijn om een laptop te vinden die aan al je behoeften voldoet. Hoewel sommige laptops geweldig zijn als het gaat om de verscheidenheid aan mogelijkheden en om je applicaties te kunnen laten draaien, kunnen ze batterijen hebben die niet erg lang meegaan. Andere laptops kunnen batterijen hebben die lang meegaan, maar de neiging hebben langzamer te zijn. Dan is er nog de prijs die overwogen moet worden. Vaak bevinden deze hoge kwaliteit laptops zich in de hogere prijsklassen, wat een grote aanslag kan zijn op je bankrekening. Maar wat doe je dan?

Intel heeft het antwoord

Een Ultrabook biedt consumenten alles wat ze wensen, tegen een betaalbare prijs. Een vertegenwoordiger van Intel zegt in een recent interview met PC World dat klanten meer keuzes willen hebben als het gaat om mobiele computers. Intel heeft onderzoek gedaan om precies te weten te komen wat klanten willen, en werkte vervolgens samen met fabrikanten om apparaten te creëren die aan die verwachtingen voldoen.

Als je er dieper over nadenkt, het kan behoorlijk frustrerend zijn als je een computer winkel in loopt en maar twee of drie laptops vindt om uit te kiezen. Je kunt het gevoel krijgen dat je keuze vrij beperkt is, en bang worden dat je niet de beste optie voor je geld krijgt. Misschien ben je er ook niet zeker van of de beschikbare opties wel overeenkomen met jouw behoeften.

Ultrabook biedt het allemaal

Stel je voor dat je behoefte hebt aan een laptop die zal fungeren als je primaire computerapparatuur en dat je je laptop overal mee naartoe zal nemen. Stel je ook voor dat je iets wilt kopen dat niet veel weegt, zodat je je schouder niet al te veel hoeft te belasten, en je je geen zorgen hoeft maken dat de batterij bijna leeg is. Als dit voor jou het geval is, dan zou je een Ultrabook serieus moeten overwegen. Dit is een geweldige computer voor studenten, zakenmensen en mensen die altijd onderweg zijn, omdat het gemakkelijk mee te nemen is en de batterij veel langer meegaat dan een traditionele laptop. Klik hier om enkele traditionele laptop-specificaties te bekijken.

Kenmerken van een Ultrabook

Fabrikanten bieden allerlei leuke functies op deze dunne machines.Hier zijn enkele van de vele kenmerken en eigenschappen die ze bieden:

  • Vingerafdruk-scanner (om mee in te loggen)
  • Chiclet toetsenbord
  • 6 GB of Ram
  • Superdunne body (sommige zijn slechts 16mm dik)
  • Core i7 processor
  • 14 inch scherm op sommige modellen
  • Geweldige luidsprekersystemen

Prijs

Het is waar dat je een standaard laptop kunt krijgen voor een lagere prijs dan een Ultrabook, maar het is ook belangrijk om te onthouden dat een Ultrabook veel krachtiger en lichter is dan de goedkopere laptops. Het leuke van een Ultrabook is, dat ze niet duurder zijn dan de hoger geprijsde laptops, en je zult waarde voor je geld zult krijgen als je bereid bent wat extra geld uit te geven aan een Ultrabook.

Neem zelf eens een kijkje

De behoeften van computergebruikers verschillen onderling, maar als je op zoek bent naar een lichtgewicht mobiele computer die het vermogen heeft om al je programma’s en applicaties te draaien, dan zou je de Ultrabook serieus moeten overwegen.

Brian Jensen werkt bij Dell en schrijft graag over technologie. In zijn vrije tijd kookt hij graag, en houdt hij ervan bij zijn gezin te zijn. Klik hier om enkele Ultrabooks te bekijken die momenteel te verkrijgen zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*