Wegen op de weegschaal uitstellen

Aan het begin van ieder nieuw jaar hebben velen van ons voornemens waaraan we willen houden. De ene stopt met roken, wil wat kilo’s kwijt, gaat gezonder leven door meer aan beweging te doen en de ander gaat een opleiding doen of een eigen zaak beginnen etc. Zo hebben we allemaal onze eigen voornemens.

Afvallen is een van de meest voorkomende voornemens, vooral bij de vrouwen. Heel wat vrouwen komen aan het begin van het jaar tot de ontdekking dat de kerst pondjes nog steeds aanwezig zijn en soms zelfs vermeerderd zijn, als ze op de weegschalen staan. Heel wat vrouwen durven in de eerste weken van het nieuwe jaar niet eens op de weegschaal te gaan. Uit angst voor de cijfers op de weegschaal stellen ze het wegen zo lang mogelijk uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*