Yenlo wint aanbesteding Ministerie van Infrastructuur & Milieu

Hazerswoude-Rijndijk, 30 januari 2013 – Yenlo, de Nederlandse ICT-dienstverlener met focus op middleware ten behoeve van ketenintegratie en business process management, zal de komende 4 jaar op 15 expertisegebieden ICT-diensten leveren aan het Ministerie van Infrastructuur & Milieu.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de ICT-dienstverlening die niet door het ministerie, het Shared Services Centrum-ICT of een gemeenschappelijke diensverlener vanuit het Directoraat-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk geleverd wordt.

Deze openbare Europese aanbesteding voor het verwerven van ICT-Expertisediensten is verdeeld in 3 percelen met in totaal 61 expertisegebieden:
– Perceel 1: contra-expertise en benchmarking;
– Perceel 2: applicatieontwikkeling, –beheer en –onderhoud;
– Perceel 3: applicatie- en webhosting.

Yenlo heeft op 15 expertisegebieden binnen Perceel 2 ingeschreven en gewonnen. Concreet houdt dit in dat Yenlo vanaf 1 januari 2013 gedurende 4 jaar ICT-diensten aan het Ministerie levert. Deze dienstverlening bestaat aan de ene kant uit software development en aan de andere kant uit managed services. Het Ministerie belegt hiermee de totstandkoming van de ICT-strategie, de analyse van de bestaande processen en de realisatie van een nieuwe geïntegreerde ICT-architectuur bij de professionals van Yenlo.

Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo: “Het winnen van deze aanbesteding toont aan dat het Ministerie de meerwaarde die wij met onze managed services en software development leveren, onderkent. Wij creëren de componenten die ervoor zorgen dat het Ministerie de gewenste wendbaarheid en focus op haar eigen dienstverlening tot haar beschikking krijgt. Met onze managed services maken wij de ICT-omgeving beheersbaar en 7×24 beschikbaar voor het Ministerie. Zij hebben er geen omkijken naar en kunnen zich richten op hun core business!”

Over Yenlo
Yenlo is een Nederlandse ICT-dienstverlener. Focus hierbij ligt op middleware ten behoeve van ketenintegratie en business proces management. Yenlo ontzorgt bedrijven als het gaat om hun ICT. Om dat te realiseren richt Yenlo zich specifiek op software development, 7×24 managed services en private cloud hosting. Yenlo is opgericht in 2007 en houdt kantoor in een monumentaal pand uit 1882 aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk.
Meer informatie: www.yenlo.nl of onze communities op LinkedIn, Twitter en Facebook.

###

Meer informatie:
Yenlo, Nevlynn Janssen, tel: 071 8200082, email: nevlynn.janssen@yenlo.nl
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 2900059, email: jeanette@wildwerk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*