Zalando vertrouwt op greatcontent

, , , , ,

Zalando heeft greatcontent sinds dit najaar gekozen als partner voor de internationale tekstproductie. Steeds meer succesvolle webshops geven de voorkeur aan greatcontent als flexibele projectpartner voor tekstcreatie bij hun internationale groei. Groeiende webshops zoeken bij internationale stappen snelle en kosten efficiënte webcontent met unieke kwaliteit. Het in Berlijn gevestigde greatcontent voorziet in deze opkomende vraag door creatieve tekstproductie te combineren met persoonlijke service. Ook Tirendo (banden), Home24 (meubels) en Groupon (dagelijkse kortingen) kozen eerder voor greatcontent.

Vooroplopende webshops kiezen steeds vaker voor crowdsourcing en cocreatie van webcontent. Greatcontent biedt voor deze ontwikkeling de oplossing door een internationaal team met service georiënteerde professionals te combineren met efficiënte IT. Zalando vertrouwt op greatcontent door de geboden kwaliteit van de schrijvers met als resultaat unieke productbeschrijvingen, categorieteksten en blog posts. De honderden schrijvers bieden daarnaast copywriting op maat voor de internationalisering en Zalando vindt ook de gewenste flexibiliteit bij het greatcontent-team.

Snel veel teksten, zonder risico

Efficiënt webcontent produceren is het sleutelwoord voor internationale groei. Het platform www.greatcontent.nl is zo geoptimaliseerd dat tekstproductie voor kleine en grote bedrijven mogelijk is. Grote en kleine hoeveelheden opdrachten kunnen automatisch geïmporteerd worden. Vervolgens controleert het platform de geschreven teksten op online plagiaat en er vindt een creativiteitscontrole van de schrijvers plaats. Na deze dubbele plagiaatcontrole om unieke webcontent te garanderen, zijn verschillende exportmogelijkheden naar diverse CMS of documenten mogelijk. Met deze betrouwbare oplossing onderscheidt greatcontent zich van veel tekstbureaus. Het resultaat is veel tekst in een korte tijd op een continu kwaliteitsniveau.

“Investeren in techniek en schrijvers”

Sinds november biedt greatcontent ook Poolse teksten aan en biedt zodoende teksten in 8 talen. Het Nederlandse team heeft ook contact met vele Vlaamse schrijvers. “De combinatie van techniek en een internationaal team zorgt ervoor dat we grote en kleine klanten kunnen geven wat ze verwachten. We investeren in techniek en ondertussen staat ons team ook persoonlijk in contact met gekwalificeerde schrijvers”, aldus Ellen Maas, Key Account Manager Nederland bij greatcontent.  Greatcontent opent voor haar klanten internationale deuren. Eva Fricke verantwoordelijk voor SEO bij Tirendo beaamt: “Goede service, snel en de kwaliteit die we bij onze internationale stappen graag ontvangen.”

Over greatcontent

In 2009 is het Duitse content.de opgericht  door enkele internetondernemers die ervaring hadden met problemen bij kwalitatieve tekstproductie. Sinds het einde van 2011 is het internationale team actief onder ‘greatcontent’ en biedt tekstproductie in 8 verschillende talen maar ook vertalingen.

Facts & Figures
– 8.000 actieve, professionele schrijvers
– meer dan 120 miljoen geschreven woorden
– opdrachten van 10 tot 10.000 teksten
– klanten: E-commerce, reiswebshops, Online marketing- en SEO-bureaus