All inclusive vakantie

,

Een vakantie waarin je niets hoeft te doen, alles wordt voor je verzorgd. Op een bedje aan het zwembad met een heerlijke cocktail of loop lekker langs het buffet waar de meest heerlijke maaltijden voor je klaar staan. Lijkt je dit wat, boek dan een all inclusive vakantie. De all inclusive formule is voor het eerst gebruikt in Club Med resorts, die zijn opgericht door de belg Gerard Blitz. Dit beviel zo goed, waardoor de all inclusive formule in meerdere hotels werd uitgevoerd. Tegenwoordig is een all inclusive vakantie niet meer weg te denken uit het assortiment van reisorganisaties. All inclusive vakanties zijn dan ook erg populair en worden het meest geboekt.

All inclusive bestemmingen

Over de hele wereld worden all inclusive vakanties aangeboden. De populairste vakantiebestemmingen zijn Turkije, Spanje Griekenland en Egypte. Het meest worden er Turkije all inclusive vakanties geboekt. In deze landen worden vele all inclusive vakanties aangeboden naar verschillende bestemmingen, tegen een betaalbare prijs. De all inclusive formule wordt dan voornamelijk in hotels aangeboden. Af en toe kom je deze formule ook tegen in appartementen. In luxe resorts wordt over het algemeen altijd de all inclusive formule gehanteerd. All inclusive vakanties worden vaak vergeleken met vliegvakanties. Vliegvakanties zijn vaak hetzelfde als all inclusive vakanties. Vaak worden dit soort vakanties in warme landen gehouden. Één van de populairste vliegvakanties zijn vliegvakanties naar Kroatië

Wat houdt de all inclusive formule in

Bij een all inclusive vakantie, boek je een vakantie voor een vaste prijs. Bij deze vaste prijs is een hotelkamer inbegrepen, kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van maaltijden en dranken en kan er gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die het hotel aanbiedt.

Er kunnen 2 verschillende vormen van all inclusive worden aangeboden, namelijk de all inclusive en de ultra all inclusive.

Bij de all inclusive formule zijn alle maaltijden inbegrepen. Onder deze maaltijden vallen het ontbijt, de lunch en het diner. Frisdrank en water kan ook vaak de gehele dag door worden gedronken. Snacks, koekjes en alcoholische dranken zijn vaak op gezette tijden te verkrijgen, maar dit kan weer verschillen per accommodatie.

Boek je een vakantie met de ultra all inclusive formule, dan is al het bovenstaande inbegrepen en meer. Vaak zijn de snacks, koekjes en alcoholische dranken dan ook de gehele dag te verkrijgen. Bepaalde faciliteiten, zoals massages, zijn dan ook bij de prijs inbegrepen. Let er wel weer op, dat dit per accommodatie kan verschillen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*