Budgetcoach Meerhoven

Dagelijks horen we dat er meer mensen werkloos worden of door andere zaken hun rekeningen niet meer kunnen betalen. Om schulden te voorkomen is het daarom belangrijk om op tijd In te grijpen.

Om grote financiële problemen en schulden te voorkomen kunt u het beste vroegtijdig ingrijpen en contact opnemen met een budgetcoach. Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen die hun administratie niet meer op orde hebben en even een helpende hand nodig hebben. Maar ook voor advies over de financiële situatie bij ingrijpende veranderingen kunt u een budgetcoach raadplegen.

Sinds 28 januari kunt u in de regio’s Eindhoven en Veldhoven terecht bij Budgetcoach Meerhoven voor de benodigde hulp en adviezen. Kijk voor meer informatie op www.budgetcoachmeerhoven.nl of like mijn pagina www.facebook.nl/Budgetcoachmeerhoven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*