Geniet dit voorjaar van de Utrechtse binnenstad en groene omgeving

, , , , , , , ,

Na een lange koude periode staat eindelijk het voorjaar voor de deur! De tijd van terrasjes breekt weer aan. Gezellig op het Neude een koud witbiertje drinken, of wilt u de stad eens vanuit een ander perspectief bekijken? Huur dit voorjaar een sloep van Sloepje Huren Utrecht en ga het water op om te genieten van de historische Utrechtse binnenstad of de groene omgeving aan de oostkant van Utrecht.

Nodig uw vrienden uit voor een gezellige middag op het water. Met 6 á 7 volwassenen kunt u comfortabel zitten in de ruime aluminium kuip van een van onze sloepen. Gaat u gezellig met z’n allen het water op om de stad te verkennen of organiseert u een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, bruiloft of kroegentocht, met een tocht over het water zit u altijd goed!

De sloepen van Sloepje Huren Utrecht zijn voorzien van een stille en schone elektromotor die wordt opgeladen met 100% groene stroom. U vaart dus CO2 neutraal door de stad en de natuur!

Al vanaf € 79,00 bent u een hele ochtend onderweg. Natuurlijk kunt u de sloep ook langer huren, voor een tocht die wat verder gaat of wanneer u lekker rustig aan wilt doen. U kunt onze sloepen verschillende dagdelen huren.

Onze sloepen zijn zeer stabiel en zijn eenvoudig te besturen. Voor het besturen van de sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Lekkers voor onderweg wordt verzorgd door nabij gelegen horeca gelegenheden. Vaart u stroomafwaarts richting de Utrechtse binnenstad, dan haalt u kort na vertrek uw lunchpakket op bij de Moestuin. Vaart u stroomopwaarts richting Rhijnauwen, dan kunt u terecht bij de Veldkeuken voor een goed gevulde lunch-mand.

Bezoek onze website: http://www.sloepjehurenutrecht.nl voor meer informatie en om direct te reserveren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*