GOLF CENTRUM ROTTERDAM: THUISBASIS VAN TROTSE GOLFLIEFHEBBERS

, , , ,

26 februari 2013 – Rotterdam – Ambitie, doorzettingsvermogen en resultaat zijn kenmerkend voor gedreven beoefenaars van de Golfsport. Dit geldt ook voor ondernemer Robin Bravenboer als nieuwe eigenaar en inspirator van Golf Centrum Rotterdam (GCR). Het team van GCR zet in op het tot in de puntjes faciliteren van leden, hun familie en relaties en andere bezoekers van het complex.

“Vandaag de dag is een overdekt Golfoefencentrum nog steeds een uniek concept. GCR beschikt over tachtig afslagplaatsen en is daarmee de grootste Driving Range van Nederland. Met de start ruim vijfentwintig jaar geleden waren de toenmalige oprichters en de stad Rotterdam hun tijd al ver vooruit. Onze basis blijft onbetwist Golf. In het bijzonder het optimaal faciliteren van het trainen van techniek en andere vaardigheden van onze leden en bezoekers. Daarnaast leggen we accenten op sleutelbegrippen als ‘samen’ en ‘ambiance’. We gaan onze leden en bezoekers verwennen in een omgeving waar ze trots op zullen zijn”, aldus Robin Bravenboer.

KWALITEITSIMPULS
Het GCR-complex gelegen aan de Kleiweg te Rotterdam zal de komende tijd een kwaliteitsimpuls ondergaan met focus op onder andere de Driving Range en ontvangst- en verblijfsruimtes voor leden en gasten. Met in acht name van de positionering van de Nederlandse Golf Federatie (NGF): “Golf is een zeer sociale sport, die samen met vrienden in de vrije natuur beoefend kan worden”. Dit laatste wordt ingevuld door de uitdagende negen holes baan, omzoomd door een arboretum met 400 verschillende soorten bomen en heesters.

SAMEN IS LEIDEND
Het sociale aspect “samen” is leidraad binnen de nieuwe GCR-aanpak. Aan de Driving Range zullen verrassende en speelse elementen worden toegevoegd, waardoor het samen trainen op inspirerende wijze wordt gestimuleerd; in de planning van speeltijd op de negen holes baan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met “samen”, zodat spelers vooral onderling recreatief of in wedstrijdverband hun vaardigheden op de proef stellen; met betrekking tot het onderwerp gastronomie zal de gedachtegang van het “in gezamenlijkheid nuttigen” centraal staan.

BEDRIJFSLEVEN
In de nieuwe GCR-aanpak wordt de gelegenheid geboden het aangename met het nuttige te combineren. Er wordt ruimte geboden aan zakenmensen die in een aangename en kwalitatieve ambiance willen netwerken en/of zaken doen. En daarbij actief willen zijn op de afslag of de negen holes baan.

DAMESGOLF
GCR zal zich ook specifiek richten op vrouwen. Marktcijfers laten zien dat damesgolf sinds 2010 in de lift zit. In tegenstelling tot mannen, die zich zakelijk gezien regelmatig met een dagje Golf belonen, zien vrouwen Golf meer als ontspanning en vermaak. Daarnaast is het initiatief “Zakengolfster” in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een populair netwerk onder zakenvrouwen waar golf en zakendoen bewezen samengaan.

BEREIKBAARHEID
GCR is direct gelegen aan de Ring Rotterdam (A-20), vlak naast het Sint Franciscus Gasthuis en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer door onder andere een directe verbinding naar station Rotterdam Centraal.

PARKEREN
Parkeren voor GRC-leden en bezoekers kan in alle veiligheid op het eigen volledig met hekwerk omheinde parkeerterrein gelegen dichtbij de hoofdingang van de GCR-ontvangstruimtes voor leden en bezoekers.

Iedere Golfliefhebber is van harte welkom bij Golf Centrum Rotterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*