Hoekbank of bankstel krijgt tweede leven

Er wordt besloten om een nieuwe hoekbank of bankstel aan te schaffen, maar dan rest er nog de vraag, wat te doen met de oude hoekbanken of bankstellen? Een bankstel, hoekbank, salontafel of wat voor een meubelstuk dan ook, kunt u schenken aan een winkel die tweedehandse spullen verkoopt. Ze staan bekend als kringloopwinkels.

Kringloopwinkels verkopen heel veel spullen, behalve meubels, bent u er ook terecht voor potten, pannen, mokjes, schalen, kleding, schoenen, boeken, speelgoed, vazen en nog heel veel meer. Spullen van een kringloopwinkel zijn redelijk goedkoop, zien er nog goed uit, dus krijgen een tweede leven bij mensen in huis. De kringloopwinkel is er niet op uit om grote winsten te maken, vandaar de redelijke prijzen. Doordat redelijk bruikbare spullen door een kringloopwinkel wederom bij mensen thuis belanden en niet worden weggegooid of vernietigd, wordt het milieu minder belast.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*