In het teken van Marrakech – de UGG voorjaars selectie

Al eeuwenlang is Marrakech een exotische trekpleister voor artiesten, muzikanten en rijke koningen. Een onovertroffen oase in de woestijn.  De UGG for Men-voorjaarscollectie van 2013 is geïnspireerd door deze enerverende, oude stad achter de rode muren, hedendaags een wereldwijd epicentrum van fashion en stijl. In deze UGG for Men-collectie worden de fundamentele eigenschappen van UGG® Australia gecombineerd met de kleurige ontwerpen van de Rode Stad. Deze inspiratie heeft geleid tot een zelfverzekerde voorjaarscollectie voor 2013 met krachtige kleuren, elegante patronen en luxe materialen.

In het zonnetje

De razend populaire Eastsound Collection doet denken aan het leven op het water en loopt over van de technische hoogstandjes. Deze stijlvolle collectie van casual UGGs boots is gebaseerd op sneakermodellen en onderscheidt zich door een Vibram®-buitenzool die speciaal is gemaakt voor UGG. De nieuwe stijlen in de collectie bestaan uit gewassen canvas, veelkeurige streepjespatronen en met jute beklede zolen, allemaal met een subtiele knipoog naar de levendige sfeer van Marrakech.

Voor de meisjes

De kids Classic Collection heeft naast de bekende donzige sheepskin voering en het fundamentele comfort een vernieuwend uiterlijk dankzij geborduurde bloemendetails, shiny studs en exotische tassels. Deze klassieke modellen voor de kleine voetjes lijken recht uit Marrakech te komen.

Voor de jongens

De kids Sneaker Collection is special voor de kleine mannen die niet stil kunnen zitten. Met materialen zoals suède, leer, sheepskin en kleurrijk canvas zijn de meest coole en comfortabele modellen gecreeërd.

De voorjaarscollectie zal vanaf februari 2013 verkrijgbaar zijn bij geautoriseerde verkooppunten en op www.uggaustralia.nl.

Door de jaren heen is het merk UGG® Australia synoniem geworden met ‘’luxurious comfort’’, doordat UGG de beste materialen ter wereld gebruikt, hoge eisen stelt aan de productie en naast de originele sheepskinlaarzen continu nieuwe modellen ontwikkelt.  Het wereldwijde premium lifestylemerk UGG Australia biedt schoenen, kleding, buitenkleding, accessoires en tassen.

Het merk is tegenwoordig onmiskenbaar aanwezig met 30 winkels over de hele wereld, waaronder in New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami, Londen, Tokio, Shanghai, Beijing en Moskou.  Dit wordt nog voor de kerstdagen uitgebreid met nieuwe conceptstores in Parijs, San Diego, New York en Londen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*