Is het een bus? Is het een vliegtuig?

, , , , ,

RNT Advisory is een Europese  advies-groep met kantoren in Oostenrijk. Hun uitgebreide internationale onderzoeksteam onderzoekt een zeer gevarieerd scala aan onderwerpen om doeltreffend de huidige situatie van de moderne wereld te verwoorden. Bijv., economisch, technologisch, politiek, milieu-, mode, media, onderwijs, reizen en nog veel meer, er is niets uitgesloten als het gaat om de RNT Advisory onderzoeksinspanningen.

Om hun klanten de ruimte te kunnen bieden die ze verdienen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke, op maat gemaakte portefeuilles is het essentieel elke smaak en interesse hierin op te nemen, daarom moeten de  adviseurs samenwerken op alle gebieden.

Bijvoorbeeld, veel van hun klanten zijn fanatieke reizigers en een hebben belang in de reiswereld. Daarom zijn er onderzoekers gericht op het onderzoeken van de waarde van de goedkopere luchtvaartmaatschappijen en hun potentiële levensduur. Het feit dat zo veel klanten van dergelijke gecharterde, low budget, binnenlandse en internationale vluchten zijn afgeschrikt door de “verborgen kosten” zoals het betalen van ruimbagage, verzekeringen, de toewijzing van plaatsen, enz. Op een gegeven moment werd er zelfs gesproken door een betreffende luchtvaartmaatschappij te laten betalen voor het gebruik van de on-board toiletten! Al deze luchtvaartmaatschappijen moeten vechten om te overleven in deze moderne situatie waarin mensen gebruik maken van vliegreizen met de frequentie en nonchalance van het nemen van een bus. Dit biedt RNT Advisory veel materiaal over trends en patronen in zo’n lucratieve en hoognodige business.

Voor meer informatie over de diensten die worden aangeboden door RNT Advisory ga naar www.rnt-advisory.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*