Kassasysteem of kassa kopen

In vroegere tijden was er nog een sprake van een kassa kopen. Ieder bedrijf had zo een beetje zijn eigen eenvoudige kassa waarop de bedragen van producten werd opgegeven. Tegenwoordig is de winkelautomatisering zo ver gevorderd dat er in menig bedrijf of winkels wel een computer kassasysteem staat. Het zijn kassasystemen die ook vaak voor voorraadbeheer kan worden gebruikt. De systemen kunnen met scanapparaten de producten snel en efficiënt scannen op hun codes. Tevens staan er ook vaak betaalautomaten opdat de klanten snel en makkelijk hun betalingen kunnen voldoen.

Sinds enige tijd bestaat ook de mogelijkheid om een kassafunctie met een web interface te gebruiken. Het programma staat dan vaak niet meer lokaal op een PC maar op een zogenaamde server welke centraal is. De server kan ergens in het pand staan, maar ook in de cloud zoals dat ook wel bekend staat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*