Kleuren Led lampen bedienen met je Smartphone

, , , , , , , ,

AppLight de trend van 2013: Met een App op je Smartphone Kleuren Led Lampen in je huis bedienen

Met de AppLight kleurlampen heb je 640.000 kleuren tot je beschikking en kun je elke sfeer kiezen in je interieur. Daarnaast kun je de Wifi lampen  dimmen en kiezen uit Special Effects.

Naast het kiezen van elke gewenste kleur en sfeer besparen Led lampen ook nog eens 80% energie ten opzichte van gloeilampen, ook gaan Wifi Led lampen 50.000 uur mee in tegenstelling tot 1000 uur voor een gloeilamp.

Hart van het systeem is de AppLight Bridge, deze vormt de schakel tussen de App op je smartphone en de Wifi lampen. Je kunt tot 50 lampen tegelijk aansturen met het systeem. Ingewikkeld? Helemaal niet: Het systeem kan binnen 10 minuten worden geïnstalleerd. Je schroeft de lampen in de fitting, sluit de Bridge aan op je router, download de App en AppLight is klaar voor gebruik. Voor armaturen met een kleine fitting is een verloopje leverbaar en er zijn inmiddels ook witte lampen voor andere ruimtes in je huis, aan te sturen met het 2e scherm van de App.

Een compleet AppLight startpakket heb je al voor € 167,-. Meer informatie bezoek onze site: www.applight.nl of bel 0592-346007.

Voor vragen over dit persbericht en het product gelieve contact op te nemen met:

NeDD Trading & Technology
Dhr. Robert Wilmer
Telefoon:  06-22730275
www.applight.nl

AppLight led lampen bedienen met je iPhone

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*