Loodgieter: altijd iets nieuws onder de sneeuw

, ,

Strenge vorst kan ervoor zorgen dat er scheuren ontstaan in weinig gebruiken leidingen en afvoeren. Wanneer de vorst wegtrekt, kan het smeltwater dat door die scheuren wegloopt, ineens voor waterschade in uw woning zorgen. Is uw waterafvoer verstopt? U kunt dus maar beter het weerbericht in de gaten houden.

Afwisselend werk
Een willekeurige loodgieter in Purmerend maakt het wekelijks mee: gesprongen waterleidingen, lekke cv leidingen of radiatoren en lekkende kranen en douches. Als loodgieter in Zaandam maak je overigens ook het nodige mee. Zo was de riolering in de nieuwe Zaanse wijk Poelenburg na vier maanden al verstopt. De schade was zo groot, dat zelfs loodgieter Zaandam er niets meer aan kon doen. De gemeente moest de gehele riolering vervangen. Wanneer uw waterleiding thuis verstopt is of er stank uit uw leidingen komt, is de loodgieter de enige die u kan helpen.

24 uur service
Ook in Purmerend wordt de riolering van de wijk Overwhere-Zuid na vijftig jaar vervangen. Pijpleidingen moeten namelijk voldoen aan de hedendaagse eisen. Dit zijn lange termijnprojecten welke door heel grote bedrijven worden opgelost en niet door één enkele loodgieter. Wanneer u thuis last heeft van schade of stankoverlast, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Gelukkig hanteren sommige loodgieters een handige 24- uur service. Dat betekent dat u ongeacht het tijdstip kunt bellen en altijd wordt geholpen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*