Maikta in Japan

Makita is één van de merken welke in de webshop van Toolnation wordt aangeboden. De producten van het merk worden wereldwijd door miljoenen vakmensen gebruikt. De passie voor kwaliteit van het bedrijf ontstond in Japan toen de heer Makita de basis legde voor wat uitgroeide tot het huidige succesvolle bedrijf. Tot op de dag van vandaag produceert Makita hoge kwaliteit gereedschap.

Makita bij Toolnation
Als u in onze webshop uw Makita gereedschap koopt, heeft dit alleen maar voordelen voor u! Wij zijn namelijk officieel Web Dealer en hierbij heeft u onder meer de voordelen dat u standaard 3 jaar garantie heeft op Makita. (Wij verlengen dit zelfs tot 4 jaar). U profiteert ook van de snelle reparatie service bij defect of storing en na reparatie heeft u nog 3 maanden garantie op de hele machine.

De Makita afkortzaag
In onze webshop bieden we meer dan 300 producten aan van Makita. Om een voorbeeld te geven van dit fantastische merk, zullen we de Makita LS0714FLB Afkortzaag van 190 mm toelichten. Het 190 mm zaagblad biedt capaciteit van 300 mm dankzij de unieke dubbele telescoopgeleiding. Deze afkortzaag is ongeveer 10 kilo lichter dan machines met een vergelijkbare capaciteit! Hierdoor is deze machine fijner in gebruik. De afkortzaag is voorzien van ingebouwde verlichting en heeft een instelbare laserlijn. Deze twee onderdelen zorgen voor optimale precisie. Daarnaast wordt veel van het zaagsel opgevangen door de opvangbak.

Gereedschap bij Toolnation
Het allerbeste elektrisch gereedschap koopt u natuurlijk online in de webshop van Toolnation. Bij ons vindt u alleen gereedschap van de beste merken en de hoogste kwaliteit. U krijgt nu tijdelijk gratis artikelen van Stanley bij een aankoop van €100,- of meer (exclusief BTW). Dit kan variëren van een schroevendraaier tot een verrijdbare trolley. Hoe hoger uw aankoopbedrag is, des te hoger de waarde van het artikel dat u gratis krijgt. De voorwaarden bij deze actie vindt u hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*