Ontwikkeling productfotografie en 3D animaties

, ,

Het assortiment van PackshotCreator wordt in 2013 uitgebreid met twee systemen. De PackshotSphere X5 zorgt voor een sterke ontwikkeling in 3D,  omdat het hiermee nu mogelijk is om in korte tijd werkelijke 3D animaties van grote producten te maken. De LuminaPad is een systeem waarmee kleding direct vrijstaand gefotografeerd wordt. Voor de LuminaPad, leverbaar in het tweede kwartaal van 2013, zal een persbericht volgen. MINIFOTOSTUDIO is de officiële dealer voor de Benelux en informeert uiteenlopende bedrijven verder tijdens een persoonlijke demonstratie in de showroom te Utrecht.

3D animatiesPackshotSphere X5

Niet alleen professionele productfoto’s en 360-graden animaties, ook echte 3D animaties worden eenvoudig gecreëerd met dit nieuwste systeem.  De PackshotSphere X5 bestaat uit een hydraulische constructie welke voorzien is van vijf software gestuurde camera’s. Deze combinatie maakt het mogelijk om in de tijd van een 360º animatie een complete 3D animatie te maken. Voorheen was dit mogelijk voor de kleinere producten (28x28x28 cm). Met dit systeem is het mogelijk om 3D animaties te maken van producten tot 120 cm breed/hoog en 320 kg zwaar. De PackshotSphere X5 is per direct leverbaar voor EUR 33.880,00 (excl. BTW). Aanvullende informatie vindt u hier.

Webwinkel

Het belang van professionele productfotografie voor webwinkels is in de loop der jaren duidelijk geworden. Buiten het feit dat de consument een product tot in detail kan aanschouwen, zorgen goede foto’s ervoor dat het retourpercentage sterk gereduceerd wordt. MINIFOTOSTUDIO adviseert in de diverse oplossingen en biedt voor webwinkels de mogelijkheid om langs te komen met enkele eigen producten. Tijdens een persoonlijke demonstratie kan dieper op een systeem en software worden ingegaan en kan men zelf het gebruikersgemak bepalen.