Schanskorven als decoratie

Schanskorven hebben tegenwoordig veelzijdige toepassingen. Schanskorven zijn geen uitvinding van nu, maar zijn ergens in de middeleeuwen voor het eerst opgezet. Toen werden schanskorven toegepast voor versterking van gebouwen en andere bouwwerken door militairen.

Schanskorven van nu hebben tal van verschillende toepassingen. Een zeer populaire toepassing is als decoratie in huis en tuin. Schanskorven gevuld met grind of ander natuursteen materiaal wordt als hekwerk voor huis en tuin, maar ook golfbanen, tennisbanen etc. toegepast. Schanskorven zijn gevuld met materialen uit de natuur, waardoor ze erg milieu vriendelijk zijn en heel goed passen in de milieu bewuste samenleving. Schanskorven kunnen behalve als erfafscheiding, ook gebruikt worden als geluidswal langs drukke snelwegen of straten. Klimmende planten vinden heel gemakkelijk hun weg op de schanskorven, na een poos is zo een muur dusdanig begroeid met planten, dat er niets te zien is van een schanskorf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*