Toekomst voorspellen op Paranormaalbeurs

Mensen die geïnteresseerd waren in horoscoop vandaag, toekomst voorspellen middels tarot kaarten, konden het afgelopen weekend terecht in IJmuiden. Op zaterdag 9 en zondag 10 februari werd er een groots paranormale beurs gehouden. Naast voorspellingen, kon men er terecht voor allerlei andere zaken, zoals de sieraden beurs, alternatieve geneeswijzen, lezingen, workshops, therapieën, massages, boeken, accessoires, wierook en verschillende oliesoorten.

Zo een beurs wordt meestal bezocht door mensen die vragen hebben omtrent hun verleden, trauma’s, overledenen, werk, carrière, relaties of gezondheid. Men hoopt de vragen beantwoord te krijgen tijdens een gesprek met mediums of helderzienden. Maar ook mensen die benieuwd zijn wat een paranormale beurs is brengen ook een bezoekje aan een dergelijke beurs. Meestal dient men een kaartje te kopen voor enkele euro’s alvorens men naar binnen mag. Kinderen mogen meestal gratis mee met hun ouders of begeleiders.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*