Vernieuwde overzichtelijke website vinyPlus

, , , ,

2013 brengt veranderingen met zich mee. Een daarvan is de vernieuwde website van vinyPlus. De nieuwe website is gestructureerd en alle producten, de veelzijdigheid en het gemak van de gevelbekleding van vinyPlus komen hierdoor nog beter voor het voetlicht. De informatie over de milieubewuste gevelpanelen en dakranden worden op een gebruikersvriendelijke manier weergegeven . VinyPlus is een van de vele merken afbouwmaterialen van Milin BV.

vinyPlus kunststof dakrandafwerking en gevelbekleding

Vernieuwde website vinyPlus

Het doel van de vernieuwde website is om de bezoeker de mogelijkheid te bieden snel en eenvoudig kennis te nemen van de duurzame afbouwmaterialen van vinyPlus. VinyPlus laat met duidelijke montagehandleidingen en een montagevideo zien hoe eenvoudig hun recyclebare kunststof gevelbekleding te monteren is. De gevelpanelen bieden veel comfort en gemak. Deze duurzame bekleding van gevels en dakranden bestaat uit recyclebare kunststof, is duurzaam én onderhoudsarm.

Om de bezoeker te inspireren zijn er tal van voorbeelden te vinden op de website. Die tegelijkertijd een goed beeld van de vele mogelijkheden van vinyPlus gevelbekleding laten zien. Woningen, vakantiehuizen, schuren en garages krijgen een stijlvol en aantrekkelijk karakter met vinyPlus. De gevelpanelen en dakranden zijn verkrijgbaar in rondkant modellen, voor een eigentijdse look en rabatdelen, voor een traditionele en authentieke uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren en houtstructuren die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Meer informatie over milieubewuste producten van vinyPlus op www.vinyPlus.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*