VIPS Internationale Vrouwendag

Persbericht:

Iedere vrouw is uniek, mooi en belangrijk! Daar draait het ook om bij de workshop “2B on tehe Catwalk” . Het past precies op de VIPS Vrouwendag op 8 maart in de Meenthe.

De Stichting VIPS heeft Frisgroen en het style icoon Groen Kapje benaderd voor duurzame items. Zo is er op maandag 25 februari een workshop die door Frisgroen wordt gegeven bij bij de Zorggroep ONL.

2B, (je mag) er zijn! staat ook voor 2 B-edrijven uit Steenwijkerland: Gemeente Steenwijkerland en de Zorggroep ONL. Zij zijn samen met Vredenburg de hoofdsponsoren van de VIPS Vrouwendag.

De workshop is bedoeld voor “modellen” die werkzaam zijn bij de thuiszorg en de gemeente.

Naast het hart hebben voor de zaak, gaan ze voor deze workshop in de groene kleren!

Opgave voor de workshop is niet meer mogelijk.

Na deze workshop maakt Map Renes, catwalkcoach en modeshowvormgever een show op maat. Op de Vips Vrouwendag zal onder leiding van Map en twee Groen Kapje professionele catwalk modellen de show worden gerepeteerd. Later op de dag zullen de lokale modellen duurzame mode showen op het podium van theater de Meenthe te Steenwijk. Naast de duurzame modeshow organiseert het Groen Kapje team ook een kledingruil. Zo kan iedere vrouw (ook meiden) twee voorjaarsmode kledingstukken ruilen.

De opzet van de modeshow is green fashion (F)acts!. Verschillende modepartners van Frisgroen komen vertellen over de eigenschappen/kenmerken van hun duurzame modecollectie zoals Netl Fashion uit Kraggenburg, Mud Jeans en Code of Origin. Het is vooral de bedoeling om Steenwijkse vrouwen te enthousiasmeren om ook bewuste keuzes te maken voor hun kleding, de tweede huid.

De organisatie van deze workshop en de Vrouwendag is een zaak van samenwerken en verbindingen leggen tussen allerlei vrouwen. Dit is de kracht van VIPS!

Naast het samenbrengen van de modellen draagt VIPS ook zorg voor de organisatie voor backstage en onstage zaken zoals: visagie, hairstyling, geluid en licht. Ze werkt hierin samen met allerlei Steenwijkse ondernemers zoals: Huis ten Wolde en de Tovenaar en natuurlijk niet te vergeten het personeel van de Meenthe.

De modeshow is te zien op de VIPS Vrouwendag op 8 maart in de Meenthe van 18.45 tot 19.30. De toegang is gratis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*