Waaiers als relatiegeschenk

, ,

U heeft misschien relaties in het warme buitenland of u bent gewoon op zoek naar een leuk relatiegeschenk. Denk dan ook aan waaiers bedrukken. Leuk, origineel en altijd lekker met warm weer. Eigenlijk een must have voor alle liefhebbers van warm weer. Want te warm is natuurlijk ook niks.

U hebt de keuze uit verschillende soorten waaiers. Een waaier met een groot oppervlak, opvouwbare waaiers, uitklapbare waaiers, verschillende kleuren en zelfs in de vorm van een vogel. Voor ieder wat wils. U kunt zelfs uw eigen bedrijfslogo erop laten drukken. Groot of juist wat kleiner en chiquer, alles is mogelijk.

Neem snel een kijkje op onze website!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*