Weegschaal in de hotelkamer

Nederlandse hotel eigenaren zijn van plan om extra attentie te geven aan de vrouwelijke gast. Door flink wat extra apparaten voor vrouwen toe te voegen in de kamers, hopen ze meer vrouwelijke gasten te trekken naar hun hotels. De extra dingen kunnen weegschalen, luxe spiegels en andere apparaten zijn die vrouwen ook thuis hebben en waarvan ze geregeld gebruik maken.

Vrouwen staan vrijwel elke dag op de weegschaal om hun gewicht te controleren. Daarnaast is het kijken in de spiegel ook een activiteit welke niet een maal, maar meerdere malen per dag geschiedt. Door de hotelkamers zoveel mogelijk in te richten naar de behoeften en wensen van de vrouwelijke gast, hopen hotels meer vrouwen te trekken. Alle extraatjes op de kamers zorgen ervoor dat de vrouw zich helemaal thuis voelt in zo een ruimte. Wat kan resulteren in nog meer gasten voor het hotel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*