Wennen aan airco tijdens WK 2022!

, ,

Mede door de mooie stadions vind het WK 2022 in Qatar plaats.
Waarschijnlijk wordt het door alle omkoperij toch wel een duur kostenplaatje.
Vandaar dat een architect een revolutionaire airconditioning systeem achterwege wil laten.
De Nederlandse delegatie van Elektra Amsterdam gaat binnenkort een kijkje nemen in Qatar om de mogelijkheden de observeren omtrent deze technologie op gebied van airconditioning en elektra.

Vliegende Robots

Deze installatietechniek kosten bakken met geld, maar is haast onmisbaar met de aanwezige temperaturen waarin de voetballers hun kunsten zullen vertonen.

Deze vorm van airconditioning is een baanbrekende uitvinding, waar gebruik wordt gemaakt van een soort vliegende robots.
Deze regelen de temperatuur in de vorm van frisse lucht die wordt gepompt uit de aanwezige ventilatoren.
Deze robots worden bestuurd doormiddel van een zeer complex controle systeem, dat in 2022 een geweldige tool zal zijn om het toernooi tot een succes te brengen.

Op deze manier proberen de oliesjeiks uit het Midden-Oosten toch de organisatie van dit grote evenement naar zich toe te trekken.

Hedendaagse Technologie

In deze tijd is er natuurlijk heel veel mogelijk op gebied van elektronica en wordt het de mens, door de nieuwe technologieën, steeds gemakkelijker gemaakt.
Zo bestaat er tegenwoordig ook zoiets als domotica, oftewel huisautomatisering.
De meest bekende variant van domotica is die van Control4. Control 4 domotica beheerst alle facetten binnen een huishouden en zo kunt u alle elektronische apparatuur binnen het huishouden beheren op één simpel besturingssysteem.

Vroeger kostte een dergelijk systeem veel geld, tegenwoordig heeft u voor een mooie prijs al een systeem dat voor kinderen en ouderen simpel te besturen is.
Geen draden en dus geen rondslingerende elektra meer bij u over de vloer.
Het uit Amerika overgewaaide domotica systeem is in Amsterdam en omgeving helemaal booming en wordt in Nederland zeker een groot succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*