Zakelijk geschenk: schrijfmappen

, ,

Bent u op zoek naar een mooi en degelijk zakelijk geschenk voor uw relaties? Denk dan eens over schrijfmappen na. Een schrijfmap is een geschenk dat vaak van pas komt.

Zakenmensen gaan vaak naar beurzen, congressen en vergaderingen. Een schrijfmap is bij dit soort gelegenheden onmisbaar. U bent misschien gewend aan kleinere zakelijke geschenken, maar juist door eens iets anders te geven, maakt u een goede indruk op uw relaties.

De gouden tip luidt hierbij wel: laat deze schrijfmappen bedrukken met uw logo. Zo wordt uw klant of relatie elke keer weer aan uw bedrijf herinnerd.

Schrijfmappen zijn er in meerdere soorten. Van leer, kunstleer of pu materiaal. Sommige schrijfmappen zijn voorzien van calculators en ze zijn uiteraard voorzien van een al dan niet gelinieerd schrijfblok. Hoe meer accessoires, des te hoger geprijsd. Toch is de kans op daadwerkelijk intensief gebruik bij een dure schrijfmap groter dan bij de goedkopere varianten.

Probeert u het eens. U zult zien: uw relaties zullen verrast opkijken en dát is nu juist wat u wilt bereiken. Een verrassend effect met een boost voor uw relatie tot gevolg!