Zoekmachine Optimalisatie voor bedrijven

, , , , , ,

Wilt u met uw bedrijf ook hoog scoren in het organische gedeelte van Google? Dit is mogelijk met zoekmachine optimalisatie oftewel SEO genoemd. De factoren van positionering zijn niet geheel duidelijk gemaakt door Google. Duidelijk is wel dat dit gebeurt o.b.v. allerlei factoren, waarbij aan elke factor een numeriek gewicht wordt toegekend. Google heeft wel diverse richtlijnen uitgebracht waaraan websites zich moeten houden.

Zoekmachine Optimalisatie Bedrijven

De ervaren zoekmachine optimalisatie specialisten van SEO Wiz kunnen de twee belangrijkste factoren beïnvloeden, namelijk de on-page en off-page optimalisatie van de website. Bij on-page optimalisatie wordt een advies uitgebracht en uitgevoerd voor wat betreft een betere indexeerbaarheid van de website. Hierbij moet u voornamelijk denken aan de opbouw van uw site; titel, beschrijving, content, headers, images etc. Bij off-page optimalisatie wordt door middel van linkbuilding de context van de website op het internet geoptimaliseerd aan de hand van veel gezochte zoekwoorden.

Door middel van SEO oftewel zoekmachine optimalisatie laat SEO Wiz uw website of webshop hoog in Google scoren op de gewenste zoektermen. Het is hierbij van belang dat u gaat “ranken” op de meest gezochte zoektermen van uw markt. Trek meer gerichte bezoekers naar uw website en vergroot uw omzet en winst!

Mocht u interesse hebben in de zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten van SEO Wiz dan kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Link naar de website http://www.seowiz.nl