ZOMERTREND 2013 – KIKOY BEACH BAGGIES & SUPER COOLE KIDS KIKOY

, ,

Nieuw van Moments4Wellness.nl – www.hamamdoeken.com – De hamamdoeken & kikoy webspeciaalshop

Hamamdoeken.com is het logische gevolg op de zeer succesvolle verkoop van hamamdoeken en kikoy op www.moments4wellness.nl, een webshop vol verrassende en originele beauty & wellness producten.

Dit verkoopsucces vroeg om een webshop gespecialiseerd in hamamdoeken & kikoy! Op hamamdoeken.com vindt u hamamdoeken en kikoy in alle kleuren, soorten en maten van verschillende merken. Momenteel worden hamamdoeken en kikoy van de merken Ottomania, Lalay, Pure Kenya en Kikoy by Zuri verkocht. Later in het seizoen wordt dit nog verder uitgebreid met 3 modellen hamamdoeken van het merk Nid’abeille: model Fouta Plate, Zebra en Fines.

Uniek zijn onze super coole kids kikoys en beach baggies van kikoy stof. De kids kikoy is verkrijgbaar in 7 kleuren. De baggies zijn er in roze, oranje en groen.

Hamamdoeken.com onderscheidt zich met haar zeer uitgebreide collectie, snelle levering uit eigen voorraad, gratis verzending, aantrekkelijke verkoopprijzen & scherpe kortingen tot maar liefst 25 procent, een unieke 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie en een gebruikvriendelijke website. Op dit moment staan al meer dan 100 verschillende hamamdoeken en ruim 30 modellen kikoy online. Dit aantal groeit dagelijks. Middels de nieuwsbrief van hamamdoeken.com kun je op de hoogte blijven van de nieuwste modellen, producten, leuke acties en aanbiedingen. Maar je vindt hamamdoeken.com ook op twitter en Facebook.

Hamamdoeken.com streeft ernaar de hele 2013 collectie uiterlijk medio maart online te hebben.

Naast verkoop via de website zal hamamdoeken.com tevens hamamdoeken en kikoy verkopen op diverse fairs en beurzen in heel Nederland. Zo staat hamamdoeken.com tezamen met Moments4Wellness.nl het weekend van 8 tot en met 10 maart op de beurs Webshop Till You Drop in de jaarsbeurs Utrecht, hal 4. Het thema van de beurs is New York.

Lees meer: http://www.persbericht.nu/zomertrend-2013-kikoy-beach-baggies-super-coole-kids-kikoy/#ixzz2M6Z9si1O

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*