HP demonstreert nieuwste types latexprinters en digitale drukpersen op de Grafische Vakbeurs

Amstelveen, 18 januari 2013 – HP demonstreert haar nieuwste types latexprinters en digitale drukpersen tijdens de Grafische Vakbeurs 2013 in Gorinchem. Samen met zes partners laat HP het hele printproces en diverse printoplossingen zien: van opmaak tot printproces en snijwerk. HP en haar partners bieden op de Grafische Vakbeurs bovendien advies voor printoplossingen op maat. Ook demonstreert zij de nieuwste digitale drukwerkmogelijkheden en toont op de stand demonstratievideo’s van HP’s nieuwste digitale drukpers die als eerste in de grafische industrie op een B2-formaat afdrukt.

Op de stand van HP staat de HP Indigo 7600 digital press. Deze nieuwste pers kan speciale effecten afdrukken zoals digitale watermerken, reliëfdruk en structuureffecten. In de Enhanced Productivity Mode (EPM) kan de HP Indigo 7600 digitale pers tot 33 procent hogere productiviteit opleveren.

Nieuwe printtoepassingen
Daarnaast wordt de HP Designjet Z6200 gedemonstreerd. Deze printer staat bekend om de zeer hoge printsnelheid en hoogwaardige kwaliteit van fotoprints. Ook de latexprinters HP Designjet L26500 en HP Designjet L28500 zijn te zien op de stand. Designjet L28500 versnelt het printproces met hogere printsnelheden en kortere doorlooptijden. De prints zijn direct klaar voor gebruik. De L26500 vindt nieuwe toepassingen voor printserviceproviders, dankzij de mogelijkheid om op nieuwe ondergronden te printen. Vinyl, textiel, papier en film kunnen door deze printer verwerkt. Daarnaast zorgt de latexinkt van HP voor scherpe kleurcontrasten voor binnen en buiten, van POP-displays, retailbanners en posters voor beurzen tot interieurdecoratie.

Kom langs!
U bent van harte uitgenodigd om tussen 22 en 24 januari de HP stand te bezoeken en de demonstraties van HP te ervaren. HP is te vinden op standnummer 125. Ook is het mogelijk van gedachte te wisselen met Benedicte Dupont, marketing manager HP Indigo of Marchel van der Camp, marketing manager sign & display. U kunt hiervoor contact opnemen met Yu Mee Koning-Liem van Porter Novelli: ymkoning@porternovelli.nl of via 06-54 92 10 38.

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is wereldwijd de grootste technologie onderneming, met een portfolio van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur oplossingen voor haar klanten. Voor meer informatie over HP (NYSE: HPQ) zie http://www.hp.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*