HP sluit Grafische Vakbeurs 2013 succesvol af

Fotobijschrift:
Gorinchem, 31 januari 2013 – HP kijkt met een goed gevoel terug op de Grafische Vakbeurs. Op de drukbezochte stand demonstreerde HP latexprinters Designjet L26500 en L28500. Ter plaatse werden grootformaat prints op allerlei materialen gedrukt zoals vele textiel en behang soorten. Ook de veelzijdigheid en kwaliteit van de Indigo 7900 Digital Press werd op de stand gedemonstreerd. Deze digitale pers kan speciale effecten afdrukken zoals digitale watermerken, reliëfdruk en structuureffecten. Zowel de Designjet printers als de Indigo digital press werden enthousiast ontvangen door grafische ondernemers en leidden tot nieuwe orders.
Bijgevoegde foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken voor redactionele doeleinden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*