Internet: de nieuwe winkelvloer voor kinderkleding

, ,

Het is crisistijd en dus gaan mensen bezuinigen op veel dingen. Prijsvechters zijn in elke branche de overwinnaars. Zo ook op het gebied van kinderkleding. Mensen gaan op zoek naar goedkope kinderkleding, ook wel bekend als outlet kinderkleding. Eén van de nieuwe spelers op de markt van online kinderkleding is kleertjeskids. ‘Wij hoeven geen pand te betalen en kunnen dus heel betaalbare kinderkleding leveren.’ Aldus oprichtster Martine Norbart van Kleertjeskids.nl

Koopjesjagers
Iedereen wil haar kinderen er goed verzorgd bij laten lopen. Zoals kleren de man maken, geldt dit ook voor kinderen. Norbart licht toe: Merk kinderkleding hoeft niet altijd duur te zijn, maar het ligt er heel erg aan waar je het koopt. Wij verkopen bijvoorbeeld erg veel meisjeskleding voor een veel lagere prijs dan onze concurrenten. Dit zijn restpartijen of uit een eerdere collectie. Online kinderkleding is voor iedereen interessant die niet teveel wil betalen maar toch kwaliteit en uitstraling nastreeft. Goedkope kinderkleding kan dus wel degelijk topkwaliteit van een vooraanstaand merk zijn. Koopjesjagers zijn bij ons dus van harte welkom!’ Kleertjeskids.nl, voor al uw hippe kinderkleding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*