Ook rijdende snelheidsmeting tijdig opmerken is mogelijk

, ,

Driebergen – De KLPD maakt al enkele jaren gebruik van rijdende snelheidsheidsmeting. Ook in het buitenland is deze wijze van controleren opgemerkt. Deze vorm van controleren is een antwoord tegen de oprukkende Coyote, waarbij de gebruiker niet gewaarschuwd wordt. Apparatuur die deze vorm van controleren wel tijdig opmerkt is de STIG en de Stinger. De STIG is een elektrosmogmeter en geen radar detector. Hierdoor is het apparaat legaal te gebruiken in heel Europa.

Voor Coyote gebruikers is het niet mogelijk om aan te geven dat er op een bepaald traject een rijdende meting wordt uitgevoerd. Wellicht dat dit voor de makers van Coyote nieuwe optie kan zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*