Otumm horloges, nieuw in het assortiment van Megahorloges

,

Groningen, 15 maart 2013

Megahorloges is een online webwinkel en is bekend in de horlogebranche. Bovendien is Megahorloges de officiële dealer van alle merken die op de online webwinkel staan, op deze manier kan Megahorloges de kwaliteit van de producten en diensten waarborgen. Om de klanten van Megahorloges tevreden te houden, lanceert Megahorloges continu nieuwe topmerken. Topmerken zoals Aeromatic, Tauchmeister, DeTomaso, Yves Camani en vele andere merken zijn te vinden in het assortiment van Megahorloges .

Megahorloges heeft onlangs een nieuw merk aan het assortiment toegevoegd. Otumm heeft een collectie genaamd ‘’Speed’’, deze horloges bevatten een combinatie van moderne en klassieke details. Het uurwerk van Otumm is eigentijds, opmerkelijk en dynamisch. Daarnaast worden de Otumm Speed horloges geleverd in twee verschillende afmetingen: 53mm en 45mm.

De collectie van Otumm zal hieronder kort worden weergegeven:

Otumm Speed Rose Gold – Rose gouden horlogekast met een chique, unieke en elegante uitstraling.

Otumm Speed Steel – De horloges uit deze collectie zijn zowel sportief als modieus. Een Otumm Speed Steel horloge past perfect bij casual kleding.

Otumm Speed Diamond –De Otumm Speed Diamond horloges zijn in vier klassieke kleuren beschikbaar met originele diamanten.

Otumm Speed Gold – De Gold collectie omarmt een klassieke uitstraling. Goud is het element van luxe en succes. De Otumm Speed Gold collectie kan gedragen worden bij zowel casual kleding als bij formele kleding.

Otumm Speed Black – Dit is een serie van Otumm die intrigerend, klassiek maar net even anders overkomt. De horloges uit deze serie worden door Otumm liefhebbers gedragen die zelf bepalen welke koers zij varen en eigen beslissingen nemen.

Als u nieuwsgierig bent naar deze verschillende collecties van Otumm kunt u de prachtige ontworpen horloges bekijken op: www.megahorloges.nl/otumm.html .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*