Retrowerk, horloges met een bijzondere uitstraling

Wat krijg je als je Duits vakmanschap en Zwitserse precisie combineert met een voorliefde voor vintage horloges? Dan krijg je Retrowerk. Houd je van historische duikhorloges? Op Megahorloges kunt u zich inspireren door deze bijzondere ontworpen horloges. Retrowerk horloges beschikken over een aantal ingrediënten, dat niet mogen ontbreken bij historische duikhorloges. Retrowerk horloges hebben een goed beveiligde kroon, een stevige stalen kast en een goed leesbare wijzerplaat. Dit merk is uitstekend als accessoire voor avontuurlijke mannen die van retro houden.

Retrowerk horloges zijn  kwalitatief zeer sterke horloges, de horloges beschikken over een Zwitsers of Japans uurwerk en zijn voornamelijk afgewerkt met een lederen horlogeband. Kortom, de nieuwste technologieën van Retrowerk worden gecombineerd met stilistische elementen uit het verleden.

De filosofie van Retrowerk wordt gebaseerd op vier elementen:

1.            Kwaliteit

2.            Efficiency

3.            Uithoudingsvermogen

4.            Betrouwbaarheid

Populaire en opmerkelijke modellen uit het assortiment zijn de RS002, RS004 en de R012. Bovenop de horloges is een kompas gemonteerd, dit kompas is afneembaar. De Retrowerk horloges, die al 18 millimeter dik zijn, worden door het kompas zo’n 24 millimeter.

Liefhebbers van Retrowerk willen zich vaak onderscheiden van de rest en willen een bijzonder item op hun pols willen hebben, dus ben jij zo’n liefhebber? Kijk in het assortiment van Megahorloges en bekijk deze prachtige Retrowerk horloges.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*